Onsdag!
Det höll på att bli skilsmässa och inget läkarbesök imorse då den ena parten av oss två är tidsoptimist.. Men, 10 minuter sena kom vi trots allt fram :) 2 1/5 h tog det ungefär och summa sumarum, vi kan komma igång när vi vill fr.o.m. Nu.. Hej glada nyheter inför 2016! Det är värt att skåla lite extra för imorgon tycker jag allt! 
Nu börjas det..
Ju närmare onsdag vi kommer, desto mer drömmer jag. Konstiga, osammanhängande och jobbiga drömmar. Kommer inte ihåg alla klockrent men kontentan är att vi missar tiden imorgon. Och då kan väntan bli sådär lång igen, det är väl min största skräck nu helt enkelt. Och min hjärna är inte sen på att berätta det för mig. 

Karolinska skickar ofta ut sin post med tidningsbudet har vi märkt, så inatt när Henrik kom och la sig hade han med sig en bunt papper jag ska gå genom nu.. Hälsodeklaration coming up! 


Vi hörs! 
Det här med att hålla bloggen låst..
.. Gick sådär. 
Ingen kom in med användarnamn och lösenord. Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Förhoppningsvis får jag till det med allt så småningom.. Jag gissar att jag håller bloggen öppen så länge.. 

Vi är kvar i Lidköping efter jul.. Njuter av lediga dagar och gör ingenting. Eller. Jag googlar allt från ivf-bloggar till barnvagnar och Henrik bara suckar.. Han trodde jag var en bridezilla innan bröllopet.. Jag tror denna resa blir ljusår värre.. Grattis älskling! 🙄