Solig söndagVilken härlig söndag! Vi tog oss till södra sidan om stan.. (Läskigt!) för att hälsa på i Kajsa och Gusfavs nya hus! Himla mysigt med hus. Vi är sugna båda två här hemma nu.. Hemnet-knarkandet lär dra igång på allvar snart.. Drömma går ju? :) 


Vi blev bjudna på brunch och tog en bättre promenad.. 
Nu är det söndagskväll i den lindströmska lägenheten.. Vi väntar på matkassen som ska levereras och njuter av nystädat hem. Imorgon väntar tandläkare och spruta. Spännande värre :) Snart är vi igång. Försök #2
Jag trodde vi skulle få vänta på försök #2. Men igår kom den! Den efterlängtade mensen. Haha förlåt. Men det är ett startskott och därför gör den knappt ont när värken sätter in. Det tråkiga med att få den på lördagen är att jag måste vänta till imorgon innan jag får börja. Eftersom jag måste prata med sjukhuset först. 

Men, igår började resa nummer två! Hurra! 
Firade med att hänga hos frisören och bli askgrå/askblond i håret. Sen blev det lunch med goda vänner på stan.. Som senare lite spontant kom över på middag på kvällen också. Mycket bra lördag! Idag ska vi hänga med två andra goda vänner. En bra helg kan man konstatera. Och imorgon! Sprutor! 
Att längta efter lingonvecka.
Nu börjar det bli tradigt att vänta på att någonting ska komma för att få börja med ett nytt försök. Jag längtar efter en känslomässig bergochdalbana. Det är ju inte vanligt.. 

Räknar med att mensen kommer dröja nu när jag längtar efter den. Om man följer almanackan ska den dyka upp nästa vecka. Man kan ju hoppas.. 

Hur mycket jag än vill komma igång igen är jag inte så sugen på sprutorna. Dom framkallar mest ångest. Men utan spruta blir det ingenting.. Så det är bara bita ihop.. 

Jag känner mig redo iaf. Glad att gått genom hela vägen första svängen. Jag vet vad som krävs. Hur mycket huvudet spökar och hur ledsen man kan bli och hur dåligt man kan må.. Jag tror både H och jag lärde oss mycket första gången. 

Men att vänta. Inte min grej!