Att hålla sig sysselsatt
Idag lurade vi ut mamma & Lotta till Lidingö för långpromenad vid långängens gård.. Ett par sköna kilometer innan det kom snöblandat regn.. 


Har mått bra idag, enda som skrämt mig är att mina tabletter som man ska ta för att 'hjälpa embryot att fästa och stanna kvar' tog slut igår. Det kändes konstigt eftersom jag inte fått göra sjukhusets test än.. Och det är inte direkt öppet på söndagar så jag kunde inte ringa och fråga.. Så jag hoppas att tre st tabletter om dagen i 14 dagar räcker.. För det var det enda jag fick utskrivet :) nåväl. Ingen idé att skrämma upp sig i onödan. Tisdag närmar sig. Hoppet lever. Så länge min mens inte kommer tänker jag tro att det finns en chans. Dumt? Kanske. Men när den kommer är det definitivt negativt.. 

Nu ska jag rulla lite 
chokladbollar till min man! 


Puss
Tjuvtest.
Inget plus i sikte.. Vet inte, men det släckte hoppet lite. 
Det är bara tre dagar till sjukhusets test. Hcg-värdet höjs iofs mycket för varje dag och vissa kvinnor är lite långsammare. 

Men alla symptom är borta, jag känner mig bara sjukt svullen av medicinen. Hade ett klassiskt Christinaharpms-utbrott i förrgår också.. 
Det får mig också att känna att allt är som vanligt i kroppen.. Ingen liten future baby Lindström bor där. Trodde jag skulle bli mer ledsen över minus idag. Men jag var nog så pass förberedd att det såklart känns tråkigt men det är ingen katastrof. Jag gråter. Men inte så mycket som jag trodde. Det här med ivf är så sjukt mycket jobbigare än jag trott. Toppar och dalar. Ovisshet. Försöka leva som vanligt. Oroa sig för allt. Ingen super rolig historia.. 

Men. Jag tänker såhär.. 
Vi hade bara ett ägg. Att vi ens kom så långt som till insättning får vi ta med oss.. Nästa gång kommer dom nog inte fega med medicinen på mig.. Vilket kanske ger andra resultat!

Nåväl. Hoppet lever trots allt. På tisdag vet vi 100 procent. 

Trevlig helg! 

/ En lite deppig ina ❤️
 

Det här med att vänta..
Det är inte min grej. Ivf innebär mycket väntan. Och ovisshet. Sjukt påfrestande men förmodligen ganska nyttigt för mig. 

Ruvardag 8 idag. Jag kissar mycket. Och är sååååå trött. La mig 20.17 igår. Och somnade.  Man kan ju hoppas att det finns en anledning till det. Men jag vet inte jag. Medicinerna jag tar kan ge typ samma symptom som en graviditet. Snacka om att förvirra oss stackars människor! (Mig!) 

På tisdag får jag testa med sjukhusets sticka. Om jag vågar gör jag ett tjuvtest i helgen.. 

Nu blir det middag, sen får vi se hur länge jag orkar sitta uppe ikväll.. 

Hörs! ❤️