Det blir lättare att andas.

Jag är fortfarande inte gravid. Jag kommer inte bli det inom en snar framtid heller. Jag börjar så smått vänja mig med tanken. Jag gråter fortfarande. Inte hela tiden. Men kommer på mig själv sitta på toaletten på jobbet och torka tårarna. Det är jobbigt. Jag känner mig klen. Misslyckad. Även om jag vet att jag inte är det. Det är inte mitt fel att jag inte blivit gravid än. Men jag är bra på att ta på mig ansvar ändå.
Det konstiga är att livet går vidare. Folk runtomkring lever på som förr. Jag halkar efter. Jag är ledsen. Jag vill få vara ledsen. Men jag känner samtidigt att det kommer bli bättre. Jag kommer bli starkare. En dag i taget bara :)

Ikväll spelar Henke golf med min bror + fru.. Det är tråkigt att vara ensam, men jag måste vänja mig.. Nästa vecka är han borta Tors-sön, och jag har inga planer! Vi får se hur det går :)

Nu ska jag äta sushi i solen!

Jag ville inte bli bitter. Men jag är nog det.
Ännu ett minus. Ännu ett misslyckat försök. Jag kan inte beskriva min sorg. Det är en sorg. Och just nu är ingenting kul. Allt är bara jobbigt. Att det snart är semester är jobbigt. Att fylla år ska inte ens bli kul. Jag älskar att fylla år. I år är det ju dessutom en födelsedag att fira. Men jag vill inte. Jag vill ingenting. Tårarna bränner bakom ögonlocken hela tiden. 

Jag ser att ni ringer. Att ni vill prata. Jag orkar inte. Jag mår för dåligt. Helgen var bra på många sätt. Jag tvingades vara bland folk. Även om jag kanske helst velat vara hemma. Att det var min familj runt mig var nog bra. Jag älskar dom. 

Men nu är helgen över. Jobbet kallar. Jag orkar inte prata med folk. Håller mig för mig själv. Känner mig som en grå mus. Orkar ingenting. 

Fy fan vad livet är orättvist. 
Man blir knäpp för mindre.
Det kom ingen mens idag. Efter lunchen avtog värken och det kändes som 'vanligt' igen.. Nu är det väl bara vänta och se hur morgondagen fortskrider.. Tänk vad man ska behöva gå genom! 

Bjuder på denna bild från i onsdags när vi hade våra favorittjejer på besök. En sommarkväll att minnas. 


Godnatt!