Godmorgon lördag!

Halv nio klev den där mannen upp.. för att somna om i soffan.. han är småkrasslig men lite vaken under helgen hade man kunnat önska att han var.

Våra favoritlag i England möts 13.30 idag och jag hade önskat att övningsköra lite innan dess för att få köra lite i dagsljus.. Men det ser inte ut som att min handledare kommer vakna inom den närmsta tiden så jag får hoppas på imorgon..

Idag missar jag en möhippa och en födelsedagsfest. Jag kan inte vara i stora sällskap som det känns just nu. Det är för påfrestande. Så jag säger nej tack och stannar hemma.
Det är väl inte bra i det långa loppet men jag orkar inte stressa fram någonting.. Det senaste året har tagit min energi. Det måste få ta tid att hitta tillbaka till det som är jag. Ivf ändå. Vad det påverkar en människa.


Ha en mysig lördag!

Tappa vätska.

När jag var på min 5-årskontroll i måndags fick jag väga mig. Jag var lite nojig över det efter allt med ivfen som gjort att jag vuxit endel. Men när jag väl stod där insåg jag att jag gått ner nästan 5kg sedan äggplocket. Bara vätska gissar jag. Lättnad. Det är kilon man inte vill ha med sig framåt..

Onsdag idag. Ska gå till Apoteket på lunchen.
Mina järnvärden är i botten. Eller under botten. Tydligen.
'Du måste vara extremt trött'.
Ja. Kanske..
Men jag har trott det berott på allt annat som hänt detta år.. och mörkret!
Men det ska bli spännande att se om tabletterna kan hjälpa till.. :)

Annars händer inte mycket. Henke är småsjuk och jobbet tar upp mest av tiden.. kul liv så här i november..

Blev firad med tulpaner och bubblor i måndags ❤️
5 år.

5 år.
Så lång tid har gått sedan jag vågade ta tillbaka kontrollen över mitt liv. Sedan jag vågade ta steget att leva igen. Under en lång tid hade jag stängt in mig, jag kände inte att det fanns speciellt mycket kul i livet. Träffade inte folk, höll mig inne och kände mig allmänt deppig över livet.
Då var jag 25 och vägde över 120kg.
Idag är jag 30 och väger hälften av det. Största skillnaden? Livet är lättare att leva. Och jag är lycklig.
Det är inte en 'enkel väg' att operera sig. Folk verkar tro det.
Men det kräver en jävla massa. Men för mig var det så värt det. Att operera min magsäck kommer alltid vara ett av mina viktigaste beslut i livet. Idag fyller jag 5 år.

Hurra för mig 🎈❤️