En ny bättre dag.

Hej på er :) 

Tisdag! Började dagen med en vitaminboost med apelsin och kiwi till frukost. Mums! 

Känner mig starkare idag, inte lika mycket tvivel.. Trots en dålig natt med sömn, vaknade vid 3 och hade trubbel att somna om. 
Hoppas känslan håller i sig. Orkar inte ha en varannandag vecka.. 


Har tvingat Henke till att äta semla ikväll. Han är inget superfan men för mig är det ett måste. ✌🏼

Lunchtankar.

Efter lunchen idag kom värken igen. Mensvärken. Den som lika gärna kan vara växtvärk men som direkt sätter skräck på tankarna. 

Hade jag inte varit gravid nu hade jag haft mens. Vet inte om det påverkar. Men kanske. Det händer iaf en del i kroppen just nu. Försöker tänka positivt och inte för mycket men det är svårt. Att vara så nära men så långt bort från ultraljud. Vill mest att värken försvinner så jag kan slappna av lite :) 

Idag för två år sedan dog världens bästa mormor. Det är även det någonting som ockuperar tankarna idag.. Mormor kämpade i många år med att bli gravid hon också. Tänker att hon har ett finger med i spelet denna gång ❤

Saknar dig ❤
Helgen som var.

Godmorgon måndag! 

Jag älskar att byta gravidvecka på söndagar. När måndagen kommer har en dag redan passerat av bara farten :) Tänk att vi faktiskt närmar oss ultraljud nu. Låt oss hoppas denna vecka går fort :) 
 
Helgen som gick har varit väldigt lugn och mysig. Festligheter i fredags. (Jag orkade till 22.30 helt galet imponerad av mig själv..) 
Henke var med N i deras stuga mellan fredag-lördag. Så jag plockade upp H och körde ut till boysen och barnen på lördagen för en dag i sol på landet. Ingen tråkig historia. 
Igår åkte vi till mamma och Lotta. Fick nybakade bullar och kakor. Bra söndag. Bra helg. 
 
 
Fredagsbubblor
Att inte kunna äta allt detta goda... 😫
Vilken jävla lördag!
Korvgrillsgubbar
När solen går ner..
Mammas bullar ❤
Söndagskänsla