Illamående.

Well hello!
Idag är det dag 5 (om man räknar dagen vi fick tillbaka som dag 1) efter jag fick tillbaka blastocysten. Enligt någon sida som räknar ut hur och vad så är jag "gravid" i v 3+2 idag.
Jag har haft illamående till och från hela dagen. Först imorse och sen nu precis på eftermiddagen.
Det känns för tidigt för att det ska ha med magen att göra. Även om jag såklart VILL att det ska vara det. Hur tidigt kan man känna av det tro?

Läste någon lista (se nedan) om vad som händer dagarna efter att man får tillbaka ett 5dagars embryo.
Jag är lite hysterisk med googlingarna nu, mest för att jag vill veta om det ens GÅR att känna ngt nu. Men jag är lite tveksam. Så det är väl bara att fortsätta hoppas och låta det vara :) Om någon av er vet/tror/varit med om liknande kan ni väl säga till? :)

Days Past  Transfer (DPT)
Embryo Development
One. The blastocyst begins to hatch out of its shell
Two. The blastocyst continues to hatch out of its shell and begins to attach itself to the uterus
Three. The blastocyst attaches deeper into the uterine lining, beginning implantation
Four. Implantation continues
Five. Implantation is complete, cells that will eventually become the placenta and fetus have begun to develop
Six. Human chorionic gonadotropin (hCG) starts to enter the blood stream
Seven. Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Eight. Fetal development continues and hCG continues to be secreted
Nine. Levels of hCG are now high enough to detect a pregnancy

 

 

Flummigt.

Har inte riktigt vågat läsa mitt inlägg jag skrev igår. Kändes som att det blev flummigt och spretigt. Men det får vara så. Jag är lite flummig och spretig just nu.. :D 


Pratade precis med min bästa människa och sånt ger energi. Har massa att göra på jobbet så jag håller mig sysselsatt :) 

Henke är hemma sjuk. Igen. Hopplösa baciller! 


Så. Förlåt för ett spretigt inlägg igår. Jag ska försöka vara tydligare framöver... :D Puss 

Avbokad akupunktur.

Hade tid hos akupunktören idag, men var tvungen att ta hand om lite annat så jag fick avboka.. Det var viktigt att jag var med på det men det kändes dumt att missa akupunkturen också. Tankar som att det kanske var sista grejen som behövdes för att behålla embryot.. Jag fattar att det låter dumt. Men man blir dum i denna situation.. minst sagt.. :D 


Nu har det ju inte gått jätte lång tid sedan vi fick tillbaka embryot. Men helt ärligt. Akupunktur. Wow vad det hjälpt mig. Jag känner mig så lugn. Mer harmonisk. Det går väldigt långa perioder under dagarna då jag inte tänker på vad som (förhoppningsvis) händer i kroppen.. Det har inte riktigt varit så de tidigare gångerna vi fått tillbaka embryo.. Så jag ska försöka boka en ny tid i veckan.. det känns som att det är värt det.. För min harmoni om inte annat.. :D 


Det var ju strömavbrott i Solna idag. När klockan var 14.30 var den inte igång än så vi packade ihop, ringde min bror och bad att få hämta tjejerna i skolan.. Så mysigt!! 

❤❤❤

Händer inte så mycket denna vecka.. Det känns skönt men också dumt. Skulle ju behöva sysselsätta mig känns det som.. Men det blir bra! Haha. Är det akupunkturen som gör mig så harmonisk? Eller är det placebo? God natt!