Status vecka 30

10 veckor tills Pigge är beräknad att komma. Har ni hört något så tokigt? 10 veckor. Det är ju ingenting? 

Började jobba idag, planen är att jobba till 29 september, dvs 8 veckor till. Sen blir det lite semester innan jag ger mig på mammaledigheten. (Om han inte kommer tidigare såklart) 

Startade veckan med ett besök hos barnmorskan idag. 

Mätte magen, den låg under kurvan. 27cm är den nu. För 5 veckor sedan mätte jag in på 24cm. Så växer gör den i alla fall :) 

Vägde mig, har inte gått upp ett gram sedan sist. 71 starka kilon, vilket betyder en uppgång på drygt 7kg sedan januari. 

Stacks i fingret. Socker och järn ser bra ut. 
Ska dock börja med en extra järntablett varje kväll nu då jag har haft endel huvudvärk de senaste veckorna. 

Blodtrycket var bra, 110/80 

Pigges hjärta slog som det ska "här är en bebis som mår bra" 142-144 slag i minuten slår hans hjärta. 

Alltid skönt att besöka barnmorskan och uppdatera sig hur kroppen har det, tror jag blev godkänd idag men hon tycker jag går upp lite lite. Även om jag ligger inom det normala. 
Vi får se hur det ser ut den 15 augusti. Då ska vi på tillväxtultraljud och sen tillbaka till Sofia. Så länge Pigge växer kommer jag vara lugn. Kanske ska försöka vara tacksam att jag inte gått upp mer än 7kg på 30 veckor.. 😆 


Från förra veckan, ganska magisk solnedgång på tomten..
⭐️
Hej vecka 30!
Barnmorskan skrattade åt min mage, "det är en annan färg på din mage än vad det är där uppe..." Jag har ju inte solat magen så det är inte så konstigt..
Vad bra det gick..

Gotland levererade ganska dålig uppkoppling också kan jag konstatera efter mitt löfte förra veckan. Inga bilder gick att ladda upp och då kändes det inte kul att skriva, så mycket gjorde vi inte. Men bilder tog jag! 


Får göra en sammanfattning i veckan, det var en magisk semester! Strålande väder och fantastiska människor. Vad mer kan man be om? 

Passade på att fylla år i lördags och blev fint uppvaktad ,ed sång och frukost på sängen + tårtkalas framåt eftermiddagen :) Godaste tårtan!
Gotland...
Hurra hurra!
Finaste presenten 😍
Glad 31-åring
Lilla magen jag och mina ballonger
Fått en del färg på ön under veckan..

Jag har hur mycket bilder som helst som jag vill visa så räkna med att uppdateringarna framöver inkluderar Gotlands-bilder! 

Att sammanfatta Blidö.

Veckan som gick spenderades ju på landet, försökte blogga ett par tillfällen men det var lönlöst. Uppkopplingen räcker till att kika instagram och Facebook. Inte ladda över massa bilder till blogg.se. 

Så det blev en ofrivillig paus i en vecka. Vi har haft det väldigt bra dock, att vara gravid och ha semester är underbart! Kan inte tänka tanken att gå tillbaka till jobbet just nu.. Som tur är går tiden väldigt fort just nu så rätt vad det är går jag på mammaledighet.. 

Har massor med bilder från veckan som gått men när jag försökte göra en sammanfattning imorse dog appen så jag gav upp.. 
Får välja ut lite guldkorn av bilder så ni kan se vad vi haft för oss :) 

En klippa + sol = heaven.
Rätt nöjd tjej
Han 💙
Vi ❤️
Som sagt. Klipporna på Blidö!!
Henriks föräldrar kom upp ett par dagar, vi roade oss med en tur till Åland och turistade oss en dag!
Jag och min stödstrumpa. Märker sån skillnad när jag har den, så jag försöker verkligen ta på mig den varje dag. Men bara på vänster ben. Högra mår bra.
Fina Mariehamn. Sist jag var här bodde pappa här. Kändes väldigt konstigt att vara här utan honom. Världens mest saknade person.
Kubbturnering ✌🏼
Svärfar fuskade bara lite.. 🙄😂
Jag och min badboll.
Jag vinner lätt "störst mage i familjen" nu. Hur mycket Henrik än försöker puta.
❤️
Henrik & Pelle fiskar 💙
Henkehunk
Solnedgångarna på Blidö ⭐️

Om bara någon timme ska vi hoppa i bilen mot Nynäshamn för att kliva på båten mot Gotland! Som jag längtat efter denna vecka. En hel vecka med min bästa Marie (plus några till), kan inte bli bättre! 

Frågan just nu är, sova någon timme innan vi åker eller hoppas sova på båten? 🙄


Hoppas ni mår bra! Ska uppdatera bättre från den stora ön, mottagningen är betydligt bättre där! ❤️