Att sammanfatta Blidö.

Veckan som gick spenderades ju på landet, försökte blogga ett par tillfällen men det var lönlöst. Uppkopplingen räcker till att kika instagram och Facebook. Inte ladda över massa bilder till blogg.se. 

Så det blev en ofrivillig paus i en vecka. Vi har haft det väldigt bra dock, att vara gravid och ha semester är underbart! Kan inte tänka tanken att gå tillbaka till jobbet just nu.. Som tur är går tiden väldigt fort just nu så rätt vad det är går jag på mammaledighet.. 

Har massor med bilder från veckan som gått men när jag försökte göra en sammanfattning imorse dog appen så jag gav upp.. 
Får välja ut lite guldkorn av bilder så ni kan se vad vi haft för oss :) 

En klippa + sol = heaven.
Rätt nöjd tjej
Han 💙
Vi ❤️
Som sagt. Klipporna på Blidö!!
Henriks föräldrar kom upp ett par dagar, vi roade oss med en tur till Åland och turistade oss en dag!
Jag och min stödstrumpa. Märker sån skillnad när jag har den, så jag försöker verkligen ta på mig den varje dag. Men bara på vänster ben. Högra mår bra.
Fina Mariehamn. Sist jag var här bodde pappa här. Kändes väldigt konstigt att vara här utan honom. Världens mest saknade person.
Kubbturnering ✌🏼
Svärfar fuskade bara lite.. 🙄😂
Jag och min badboll.
Jag vinner lätt "störst mage i familjen" nu. Hur mycket Henrik än försöker puta.
❤️
Henrik & Pelle fiskar 💙
Henkehunk
Solnedgångarna på Blidö ⭐️

Om bara någon timme ska vi hoppa i bilen mot Nynäshamn för att kliva på båten mot Gotland! Som jag längtat efter denna vecka. En hel vecka med min bästa Marie (plus några till), kan inte bli bättre! 

Frågan just nu är, sova någon timme innan vi åker eller hoppas sova på båten? 🙄


Hoppas ni mår bra! Ska uppdatera bättre från den stora ön, mottagningen är betydligt bättre där! ❤️