Den dramatiska lördagen.

I helgen hade vi lägenheten full! Men det kändes inte så jobbigt att vara 6st i nya lägenheten.. Hade absolut inte funkat i den förra.. Men nu känns det toppen! 

Fick så mycket ovärderlig hjälp hela helgen.. Dels fick vi hit en tvättmaskin! Som fick plats i badrummet! Den lyckan.. Speciellt med bebis på väg.. ❤ 

Lägenheten känns ännu större nu eftersom vi fått bort nästan alla kartonger och allt som stått på golvet.. Magiskt! 


Men det vart ju lite kaos i lördags.. 

Henrik hade precis klivit ur duschen och jag stod och sminkade mig.. (våra gäster var ute på andra äventyr) Då hör Henke massa oljud i trapphuset, går för att titta ut om han ser ngt.. Där står 3st brandbilar + 1 ambulans. Dom kollar mot vårt hus.. 

Det brann på en balkong längre upp i huset. En gasoltub som börjat brinna. Den var fullt utvecklat men som tur var höll det sig på balkongen. Vill inte ens tänka tanken på vad som hänt om det spritt sig till resten av huset.. 

Ingen kom till skada och det verkade som att det trots allt gick bra. Men det var dramatiskt där ett tag.. 

När branden var släkt åkte vi hem till mamma och Lotta för middag innan vi skulle vidare mot cirkus för att se fantomen på operan! 

Bra avslutning på en dramatisk dag.. Men för en gravid var det lite långt. Var SÅ trött sista akten men den var fantastisk! Även om jag och Henke tyckte den var snäppet vassare på Broadway (vi såg den med Peter i huvudrollen då med). 

Min man och min mamma ❤
Här stod jag och höll in magen så jag knappt kunde andas utan anledning 😂
Vi är smartare än vi ser ut 😅
Tänk att jag gift in mig i världens finaste familj? ❤
Tröttsamt.
Igår morse låg jag kvar i sängen och skrev ett LÅNGT inlägg om vår lördag. När jag skulle lägga till bilder i slutet av inlägget dog appen och all text försvann. Det gjorde mitt tålamod också.

Jag orkade inte skriva om allt så jag sket i det.
Men jag ska försöka sammanfatta vår helg senare idag.
Den var både mysig och dramatisk..

Ha en fin måndag!
Läkarbesök och blodprover.
Igår var det dags för läkarbesök på mvc.
Hon var väl allt min barnmorska inte är, även om det var informativt så var känslan en helt annan än mot när jag varit hos barnmorskan.
Men planen just nu är att följa det program som finns för gravida som genomgått gastric bypass.
Sen ska dom hålla extra koll på mitt blodtryck men hon ville inte måla fan på väggen innan/om vi hamnar där.
Ett extra ultraljud blir inplanerat vecka 32, såkallat tillväxtultraljud. För att kolla så bebisen får tillräckligt med näring.
 
Lämnade blodprover imorse, inför KUB och lite annat smått och gott. Det var inte helt lätt för damen på provtagningen på Lidingö, hon visste inte vilka rör hon skulle använda och frågade 3 personer innan hon sa att det blev rätt.. Man kan ju hoppas att det blev det iaf. Får dom inte rätt rör tar dom inte emot dom, berättade hon. Så bäst för henne att det blir rätt!
 
Slog mig precis att vi går in i vecka 12 om bara några dagar. Det betyder att 3 månader snart har gått. Hur är det möjligt? Ska det fortsätta gå såhär fort kommer jag inte hänga med. Jag måste lära mig njuta av alla veckor som går. Vecka 11 kommer ju inte tillbaka med min första bebis lixom.
 
Magen växer. Fortfarande ser den ut lite som en limpa, men vet man att jag är gravid ser man den, annars tror jag folk tänker att jag håller på att lägga på mig ett par extra kilon. Alla andra på jobbet toktränar inför Vegas, jag planerar att vara RUND OCH GO när planet landar om 3 veckor. (hur kan det bara vara 3v kvar tills vi åker? Det har varit planerat för detta i över 2 år.... Nu är vi snart där. Kul ska det bli iaf!)
Jag gillar min mage, men jag vill att det ska vara officiellt innan den syns to much för lite stelt känns det.
Efter nästa ultraljud lär vi som sagt våga berätta för alla :)
 
Nu ska jag ta tag i denna torsdag, ikväll ska vi vara barnvakter och ha tvättstugan!
 
Puss