En lördag på ön.

Hej! 


Idag är jag 95% gravid. 
Om två veckor idag kommer Pigge om han är punktlig. Blir inte arg på honom om han är en sån som dyker upp lite innan man sagt att man ska ses. (Som jag är, pappan är tvärtom..) 


När Henke vaknade hittade vi mitt gamla favoritspel på xboxet och köpte det.. Sen hade vi svårt att slita oss. Hur många spelade Sonic när ni var små? Bästa! 

Roligast att tävla mot varandra också! 

Sen kände vi att vi nog visst måste lämna lägenheten och begav oss ut på promenad på ön. En tur vid Kottlasjön blev det. 5000 steg + för någon som går in i vecka 39 imorgon känns ändå som en bedrift. 

Men det kan ha att göra med att min kropp fortfarande är rätt stark. Otroligt snäll och tacksam graviditet detta. Är det för att vi kämpat så för att hamna här tro? 

Henrik suckade dock åt mig i veckan. Kunde inte låta bli att googla ”enkel graviditet. Jobbig förlossning”. 
Haha varför utsätta sig? Alla graviditeter och förlossningar är olika. Alla har olika nivåer på vad de tycker är jobbigt/svårt. 
Jag tänker att min förlossning kommer bli toppen! Smärtsam ja. Men toppen! Pigge ska ju ut! 

Bad Henke påminna mig om att vara tung i kroppen under förlossningen, eftersom jag har läst att man ska tänka sig som en tung kossa.. 
”Det ska jag nog klara av att påminna dig om! MUUUU”. Haha oh well 🙈😂 


Skogen! Ska promenera mycket i skogen i höst 🍂⭐️
Mitt allt ❤️
Kulan på tur
”Den tunga kossan”
Glad tjej!
Mammaledig!

Alltså. Wow! 

Jag är mammaledig nu. Eller först har jag semester två veckor innan Pigge är beräknad. Men jag ska inte jobba, på ett år! Så sjukt. 
Bjöds på godfika på jobbet sen blev det en sväng runt kontoret för att säga hejdå.. Kommer sakna folket men inte jobbet, känner mig klar med allt som har med jobb att göra nu. Nu blir det fokus på mig själv i första hand. Sen kommer bebis och då blir det fokus på honom! 💙 


Skål för fredag!
#nöjd
En spännande höst väntar för oss tre... 💙 och Henke såklart. Men han var inte med på bilden 🙄

Tvingade Henke att vi skulle äta en av mina favvorätter ikväll för att fira.. Vårrullar! Sååå gott! 

Med alkoholfria bubblor i glaset! 

Skål för ett nytt kapitel! 🙈😍


Fina kollegor.

Idag kom några av mina arbetskollegor till min plats med ett stort guldpaket dom ville ge mig. Blev lite blödig redan där, men dom tyckte jag kunde öppna innan jag började lipa. Klart att ett guldpaket innehåller guld.

Blev så otroligt rörd, vi pratar om grabbar i 20-års åldern som köper present till tanten i gängets bebis. Brukar gå på fotboll och hockey med dessa fina och de verkar tycka att Pigge ska haka på så småningom. 


Pappan blev inte jätteimponerad kanske men det får han ta 🙈😀 

Tack Jesper, Johan och Andreas! Ni gjorde min dag ⭐️