Påskdagen 2016
Började morgonen med att testa med sjukhusets sticka. Som var sönder. Så det gick inte så bra. Får ringa imorgon och fråga vad jag ska göra istället. Blöder fortfarande som ett vattenfall och känner mig klen. Glad att det varit påsk och jag har kunnat ta det lugnt/inte jobbat.. 

Vidare igår tog vi en blåsig promenad ut på Hindens rev här i Lidköping. Bortsett från blåsten var detsuperhärligt att komma ut och promenera.. 
Längst ut. 
Mitt allt. 
Så himla fint. 
Mr. Lekstuga 

På kvällen var vi bjudna hem till våra vänner D&K på hemmagjord pizza och bingolottospel.. Henke lyckades få bingo! 100kr. Helt otroligt ;) 
Vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord.. Fantastiskt mysig kväll! 

Idag ska vi åka hemåt. Jag har bett om att komma iväg tidigt så vi hinner landa hemma innan jobbet börjar imorgon.. En eftermiddag/kväll i soffan tillsammans med house of Cards. Och mitt påskägg. Det kan bli bra det! 

Vi hörs!
 
Vi måste prata mensvärk.
När man gått genom ivf. Och som i mina fall. Misslyckade sådana. Då får man en mensvärk som inte är av denna värld. 
Jag trodde förra gången var det värsta jag varit med om. Det var det inte. Detta slår det mesta. Nummer 1. Det är SÅ mycket blod. Nästan så jag blir orolig. Och nummer 2. Värken. Den som ligger och hånar mig långt ner i magen. Den smärtsamma påminnelsen att det inte blir någon bebis denna gång heller. Vi kan kalla det dubbel smärta. 

Jag vet inte om det är värre denna gång för att det var ett tidigt missfall.. Men jag tror det.. Allt var annorlunda denna gång. Men någonting gick fel. 

Åh denna orättvisa värld.. 

Jag försöker hålla mig deppig här i bloggen och vara lite mer glad och positiv irl. Det funkar rätt okej.. Jag gräver inte ner mig. Idag ska vi ju fira påsk! Har ett stort guldägg till Henke...

Istället för vårt plus. Ett andra försök åt pipsvängen.
Jag vet inte hur man börjar detta. Men igår morse upptäckte jag ljust ljust rosa blod på pappret när jag varit på toaletten. En rätt nedstämd dag följde. Jag jobbade fram till lunch sen tog vi katten under armen och åkte till Lidköping, vi ska vara här hela helgen och fira påsk.. 
När vi kom fram hade jag mer bruna flytningar än rosa. Google. 'Så länge flytningarna är bruna är det ingen fara' 

Fick med mig Henrik till Apoteket för att köpa test så jag kunde tjuvtesta imorse. 

Men redan inatt insåg jag att det var slut. Gick upp på toa och möttes av en lite slemmig, glansig, ganska stor blodklump. Jag förstod där och då att det inte kommer bli ngt av detta försök heller. Men jag tog testet imorse ändå, litet hopp om mirakel fanns väl ändå.. Men det försvann lika fort som 'inte gravid' dök upp i rutan. 


Nedstämd. Det är nog ett bra ord för att förklara mina känslor nu. Jag frågade Henrik igår hur mycket mer prövningar vi ska behöva gå genom. Jag känner mig helt slut. 
Nu får jag deppa ett tag. Sen är det upp på hästen igen. Hur slitsamt det än må vara. 

Glad påsk på er! Tack alla ni som peppar, det betyder mer än ni anar. ❤️😢