En mysig lördag

God morgon! 

Hur mår ni? Har ni en bra helg? 

Jag ligger kvar i sängen och halvkikar på Nyhetsmorgon, har ingen direkt brådska upp idag.. Vädret ska ju bjuda på regn hela dagen och den enda planen vi har är att åka och hälsa på farmor, inte hunnit dit på ett par veckor nu när vi rest runt och jag vet att hon gärna vill fira min födelsedag, så jag får köpa med lite tårta att fira med! 

Igår hängde vi med goda vänner, så mysigt! 
Började med en lunch i Norrtälje innan vi åkte ut till Fridas landställe, där jag hängde mycket när jag var liten. Frida och jag har varit vänner sedan dagis och vi lekte mycket under låg & mellanstadie-tiderna.. På Gubbudden har jag inte varit på minst 18-20 år (hjälp!) så det var mysigt att komma tillbaka. Vi fikade och pratade och hade det allmänt gött. 


Vi gick förbi Fridas morbröders museum, Henrik och Olle var såklart tvungna att "köra lite bil"
Bästa Frida :)
Blåste storm så fikan tog vi i lusthuset :)
Ett bättre gäng! <3

Vi åkte från Gubbudden till Blidö för att (äntligen!) hämta hem vår Kongo. 

Varit otroligt tomt utan honom här hemma den här veckan sedan vi kom från Gotland. Men nu är ordningen återställd. Han verkar ganska nöjd över att vara hemma också, även om han säkert saknar den stora tomten han haft som lekplats de senaste veckorna.. 


La sig till rätta på Pigge ganska direkt.
Han verkade lite fundersam över alla sparkar han fick från magen dock.. 🙈😂
#1 - Anna

Det är så kul att följa din blogg och se att IVF-försöken äntligen gett resultat! Stort lycka till!
Jag har efter att ha opererat bort cystor på äggstockarna gjort ett IVF-försök där det blev tre äggblåsor men tyvärr inget ägg. Nu är vi inne på behandling nr två, och hoppas att det ska gå bättre.
Ha en fortsatt bra helg!

Svar: Tack snälla!
Det är skönt att allt slit gav utdelning tillslut. Håller tummarna för er! Ta hand om dig!
Christina H Lindström